Επιχρίσματα

Τα επιχρίσματα αποτελούν βασικό μέρος των κτιρίων και είναι στην ουσία η επικάλυψη του σκελετού και των τοίχων με μία ή περισσότερες στρώσεις κονιάματος. Βασικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρουν είναι η βελτίωση της αισθητικής του εξωτερικού (ή εσωτερικού) ενός κτιρίου, η ενίσχυση της θερμομόνωσης – ηχομόνωσης και φυσικά η εξασφάλιση της μέγιστης προστασίας των επιφανειών από τις έντονες καιρικές συνθήκες και το πέρασμα του χρόνου.

Συνοπτικά, η τεράστια σημασία των επιχρισμάτων βασίζεται κυρίως στους κάτωθι λόγους:

  • Αισθητική: Καταφέρνουμε να προσφέρουμε μια όμορφη και λεία επιφάνεια με την χρήση του σοβά.
  • Μόνωση: Ο σοβάς προσφέρει μια επιπλέον, αν και μικρή, προστασία από θερμοκρασιακές μεταβολές και υγρασία.
  • Προστασία: Ο σοβάς εμποδίζει την άμεση έκθεση του σκυροδέματος στις έντονες καιρικές συνθήκες, προσφέροντας μια σημαντική προστασία.

Στην thersitis.gr στόχος μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις σε σπίτια και παντός είδους κτίρια, εξασφαλίζοντας μοναδικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών μας εξαρτάται από τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου. Ωστόσο μια προσέγγιση που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι ότι για μια κατοικία περίπου 100 τ.μ. εκτιμάται χρονική διάρκεια 10 εργάσιμων ημερών. Το χρονικό αυτό διάστημα μπορεί να αυξηθεί σε περιπτώσεις δυσμενών καιρικών συνθηκών, όπως οι πολύ υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες.

Βαψίματα

Βαψίματα Κατοικιών
Η ανανέωση του προσωπικού χώρου του σπιτιού μας, επιτυγχάνεται εύκολα και οικονομικά, με την φρεσκάδα που αποπνέουν τα χρώματα, τα διαφορετικά στιλ τεχνοτροπίας και οι άπειρες χρωματικές επιλογές.
 
Βαψίματα Σπιτιών

Η μεγάλη χρήση των κοινόχρηστων χώρων σε μια πολυκατοικία, επιφέρει τακτικά φθορές, ρωγμές, τρύπες και αποσαθρωμένα χρώματα που συνθέτουν όλα μαζί ένα σκηνικό εγκατάλειψης.

Βαψίματα Καταστημάτων

Η εικόνα ενός σωστά φροντισμένου επαγγελματικού χώρου, γίνεται άμεσα ορατή και αναδεικνύει την αισθητική και το καλό γούστο του ιδιοκτήτη είναι η αιτία προσέλκυσης κοινού, να επικοινωνήσουν και να συνδιαλλαγούν σε έναν αρμονικό χώρο.

Μονώσεις

ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ηλεκτρολογικές Εργασίες

ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ

Υδραυλικές Εργασίες

ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ

Γυψοσανίδες

ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ

Θερμοπροσόψεις

ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ

Άλλες Υπηρεσίες Μας

want more

Speak to our experts

We help global leaders with their organization’s most critical issues and
opportunities. Together, we create enduring change and results.

Don’t hesitate to
contact us

Technical support
Make a call
+844 1800 33 555

As one of the premier construction companies in the country, we want to be the first name people think of when they think of quality building projects

Background

Los Angeles

New York

Brasillia

Rome

Vietnam

Background

Los Angeles

 

 

New York

 

Brasillia

 

Rome

 

Vietnam

 

Copyright © 2019. All Rights Reserved.